We staan op BLENDLE: Één Amuse kopen is nu mogelijk!

Ik wil zo graag één boekje bestellen.’
‘Hoe krijg ik twee boekjes?’
‘Waarom hebben jullie geen mogelijkheid om er eentje te kopen?’

Tja, die vragen snapten wij natuurlijk wel. Echter, één amuseboekje via de post verkopen zou qua verzendkosten duurder zijn, dan het hele boekje (productieprijs €0,15). We houden van weggeven, maar… als je net 30.000 boekjes (inmiddels 38.000) hebt verkocht voor €0,15 per stuk, dan is het niet lief om meteen de dag er na alles weg te geven. Da’s zelfs heel stom.

Dus weken we uit naar BLENDLE. Een eenvoudig systeem waar je voor een klein bedrag artikelen uit verschillende kranten en tijdschriften kunt lezen. Op die manier hoef je je niet meer te beperken tot één bron. Jan-Jaap Heij bedacht dat het ook handig is voor freelancers om op die manier je geschreven artikelen te kunnen verkopen. Briljant! Hij bouwde ReportersOnline en begon (soms zijn dingen zo simpel). Onze amuse kwam door de ballotage van geschreven werk en kon geplaatst worden.

HOE ONTVANG JE DE AMUSE?

1. Je gaat via de link naar Blendle of naar ReportersOnline.
2. Dan zie je een betaallink van €0,69. Dit bedrag ontstaat op woordaantal en de technische verbindingen. Leggen we zo aan je uit.
3. Heb je geen Blendle? No worries, bij je eerste gebruik krijg je €2,50 tegoed. Heb je ons amuseboekje nog gratis ook!
4. Meteen toegang en lezen maar. (of printen, kopiëren, uitdelen en bewaren)

€0,69 HOEZO?
Wel, 21% is btw. 30% is technische ondersteuning van Blendle. 10% is technische ondersteuning van ReportersOnline. 39% is ons. Dat is – voor de snelle rekenaars – €0,27. En die gaan we ergens in een mooi open source project stoppen. Zodat we daar collectief van profiteren!

In de nieuwsbrief (die je hier vindt) schreven we al hoe fijn het is om al die inhoudelijke reacties op het amuseboekje te krijgen. Wat we wilden, waar we naartoe schreven (als je dat al in 5.000 woorden kan), lijkt gelukt te zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s